✔️ Nabízíme dopravu ZDARMA při nákupu nad 800 Kč pro Zásilkovnu!
✔️ Osobní odběr nabízíme v prodejně Praha 7 nebo ve skladu v H. Počernicích.
✔️ PPL doručuje z 99% následující den. Pokud na doručení spěcháte volte PPL!

Svítící nafukovací balónky

Svítící LED balónky

Novinka ve světě nafukovacích balónků - svítící LED balónky.

Otestovali jsme je a přinášíme vám první dojmy.

To, že balónky již odedávna okouzlují nejen děti ale i dospělé, je známá věc. Vznášející balónek porušující zákony gravitace má své kouzlo a doplnit ho o světlo byl až do nedávná neřešitelný problém.

Jakákoliv žárovka byla totiž příliš těžká na to, aby se balónek naplněný heliem vznesl. Vývoj v osvětlování pokročil dopředu a dnešní LED světla potřebují minimální objem a baterii na to, aby se vešly do balónku.

 

Struktura balónku

Je na první pohled odlišná od klasického balónku. Jakmile otevřete obal je vidět, že něco z balónku "trčí" . Je to tenký proužek papíru, který brání v aktivaci LED světla a baterky. Další zvláštností, kterou si všimnete, je svar balónku, kde je umístěna LED baterka.

led2

Jak rozsvítit LED balón?

Aktivaci světla provedete jednoduchým povytažením papírku, přičemž přidržíte konec balónku. (viz obrázek).

Světlo v balónku aktivujte ještě při vyfouknutém balónku je to tak jednodušší.

Lze svítící balónek naplnit heliem?

Výrobce uvádí že je na naplnění vzduchem, nám to však nedalo a naplnili jsme již aktivován balónek heliem. Přece jen, svítící balónek na tyčce není to pravé ořechové. Balónek jsme nafoukly héliem a balónek se bez obtíží vznášel a krásně svítil.

Jak dlouho vydrží LED balón svítit?

LED světlo, které jsme testovali vydrželo svítit přes 24 hodin, což je určitě víc, než plánujete balónek použít. Je nutné ale upozornit, že intenzita světla byla na konci výrazně nižší než na začátku. Celkově, neočekávejte, že si budete balónky osvětlovat místnost. LED světélko je opravdu malé.

Shrnutí: se svítícím balónky uděláte dojen na každé oslavě narozenin nebo párty. Jejich cena je za dosažený efekt velmi přívětivá proto Vám je s čistým svědomím můžeme rozhodně doporučit.

 led

 

V našem obchodě nabízíme dvě barevném kombinace nafukovacích svítících balónků:

Barevné svítící nafukovací balónky - produkt zde

Bílé svítící nafukovací balónky - podukt zde